Sunday, May 20, 2007

Melli 3kk, rokotus ym.Nakke ja Huikka
Perjantai oli tärkeä päivä. Melli täytti kolme kuukautta ja Iris tuli moikkaamaan sitä koirineen ja lapsineen. Melli sai tehosterokotuksen. Ensimmäinen rokotus oli annettu jo Ruotsissa luovutusiässä, siellä on kuulemma sellainen tapa. Rabies laitetaan sitten myöhemmin. Gööttien leikit näyttivät olevan Mellille tuttuja, koska näiden kavereiden kanssa se juoksi iloisena eikä turhaan pelännyt. Iriksellä oli mukanaan Nakke ja Huikka, joten pihallamme vilisti harvinainen gööttinelikko. Harvinainen näillä seuduilla, sillä yleensä kukaan ei ole kuullutkaan koko rodusta tai eivät ole nähneet täälläpäin muualla. Vaikka eivät nämä meidän koirat ainoita ole, varmaan Varkaudessakin löytyy joitain ja Kuopiossa jo useita.
Iriksen mielestä Melli on kehittynyt hyvin ja näyttää kivalta, joten tästä voidaan hyvillä mielin jatkaa. Kaikenlaista pientä pitäisi opettaa ja opetella pikkuhiljaa, vaikka onhan Melli vielä kovin vauva. Ensimmäinen näyttely saattaisi olla erikoisnäyttely Tampereella, jos kaikki menee hyvin. Siihen mennessä pitää vielä opetella nätisti taluttimessa kävelyä ja hiljaa seisomista.
Melli on ollut meillä nyt kuukauden verran ja onpa aika kulunut tosi nopeasti. Pentuaika on lyhyt ja nyt siitä pitää nauttia ja ottaa kuvia muistoksi. Vielä Melli sopii syliin ja sen niska on niin pehmeän untuvainen.

No comments: