Friday, April 20, 2007

Tervetuloa, pikkuneiti!Kotona ollaan reissun jälkeen ja nyt meillä on kaksi koirulaista! Pennun matka Ruotsista ensin Kuopioon ja sitten Rantasalmelle, mistä viimeisestä paikasta haimme sen mukaamme, oli mennyt hyvin. Pentu vaikuttaa sopeutuvaiselta ja hyvin järkevältä, se ei pienistä hätkähdä. Se on reipas ja utelias, niinkuin hyvän pennun tuleekin olla. Pamin ja pennun tapaaminen sujui rauhallisesti, ilman suurempaa hässäkkää. Kissat näyttivät järkyttyneiltä ja pysyttelevät mieluummin toistaiseksi kauempana tulokkaasta. Vanhin kissoista on jo ehtinyt näyttää kyntensä ja sähinänsä pennulle, mutta tämä ei näyttänyt ihan ymmärtävän viestiä.
Yö sujui varmaan ihan kivasti, koska suurempaa ulvontaa ei kuulunut. Sanomalehdelle oli ilmestynyt pikkuinen läikkä ja seuraavat pissit tulivatkin ulos nurmelle, kun vein pennun heti herättyäni sinne.
Huomio varmaan kiinnittyy tähän "pentu"-puheeseen. Meille tuli ongelma nimestä... Liian monta nimen antajaa ja vaatimuksia ynnä toiveita joka suuntaan. Molla-nimi ei kuulostakaan hyvältä ja kuumeisesti etsimme uusia vaihtoehtoja. Jotain nimiä on listassa ja mielipiteitä sinkoilee puolesta ja vastaan, mutta ihan sitä oikeaa ja sopivaa ei ole vielä löydetty. Vakava paikka. Eiköhän tässä päästä yhteisymmärrykseen lähiaikana ja saadaan joku kiva nimi pennulle, millä kutsua sitä .
Ulkona satelee vettä tänään, joten siellä ei ole niin mukavaa viettää aikaa. Pienetkin tassut kuraantuvat aikalailla ulkona käydessään ja lattialle tulee jälkiä. Mutta se on vain elämää. Olemme onnellisia uudesta pienestä pennustamme!

No comments: