Saturday, June 16, 2007

Kaikki kasvaa
Kaikki kasvaa nopeasti, kukat, heinä ja Melli. Aikakin kuluu nopeasti näin kesällä, kun on paljon touhua ja tekemistä. Mellille kaikki on uutta ja ihmeellistä ja kokemukset karttuvat päivittäin. Nyt se uskaltaa jo kulkea navetassa lehmien takana ja vähän edessäkin. Laitumella olevia hiehoja se haukkuu, mutta on niistä erittäin kiinnostunut. Saa nähdä, tuleeko Mellistä vielä paimenkoirakin kuten Pami on. No, Pami pelkää vapaana olevia lehmiä, mutta talutettavia eläimiä se paimentaa oikeaoppisesti takajalkojen takana edestakaisin kulkien ja haukkuen.
Käytiin myös ensimmäistä kertaa "ihmisten ilmoilla" Mellin kanssa, kun torstaina oli kesäkatuilta Varkaudessa ja siellä oli Match Show eli paljon koiria ja ihmisiä. Mellille oli jo kaupungilla kulkeminen jännittävää ja sen pää pyöri ihmeissään vilinää seuratessa. Maalaiskoirille sellainen ei ole tavanomaista, mutta tulevia näyttelyitä ynnä muita koitoksia varten on meidän harjoiteltava kaikenlaista. Kaupunkilaiskoirille tuossa ei olisi ollut mitään kummallista, mutta vapaudessa ja rauhassa eleleville maalaisille kesäkatu oli hyvää kokemusten kartuttamista.
Keskiviikkona Iris kävi taas rokottamassa Melliä ja katsastamassa samalla koiraansa. Hyvin on Melli kuulemma kehittynyt, joten tästä jatkamme. Rokotukset ovat nyt kunnossa tällä erää, seuraava taitaa olla vuoden iässä. Melli on nyt melkein neljän kuukauden ikäinen ja minun silmissäni se on pieni kaunotar. Mutta saattaa olla, että olen myös pikkuisen puolueellinen...

No comments: